Mon04232018

Last update06:16:50 AM GMT

Έφη Ντινούλη - Συνεργατιδα

Έφη Ντινούλη - Συνεργατιδα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΝΤΙΝΟΥΛΗ ΕΦΗ

ΈΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 1984

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

2002 – 2006 Τμήμα Ανακαίνισης και Αποκατάστασης Κτιρίων

Τ.Ε.Ι Πατρών

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

4/ 2006 – 11/ 2006 Εταιρεία «ΕΚΑΤΕΡ Α.Ε» Πρακτική Άσκηση

2/ 2007 – 12/ 2009 Κατασκευαστική Εταιρεία «Κατοικία»

 • Συμμετοχή στην επίβλεψη εργοταξίου

 • Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός σχεδίων εφαρμογής

 

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Αγγλικά Ικανοποιητικό επίπεδο, πτυχίο:

 • First Certificate in English, University of Cambridge

 • Certificate of Competency in English, University of Michigan

ΑΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

 • Γνώση και χρήση Η/Υ σε περιβάλλον Windows XP, προγράμματα: Word, Excel

 • Αρχιτεκτονικό σχέδιο με χρήση AutoCAD, CAD ware

 • Φωτορεαλισμός με χρήση ArchiCAD, Professional 1992

 • Δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ

Δεληγιάννης Ιωάννης

Εργολάβος οικοδομών

Εταιρεία «Κατοικία», 57 500 Τρίλοφος Θεσσαλονίκης, τηλ. 23920 65 171, 6977 368 118

 

Website URL:

Contact Details

 • Address
  Πλαγιάρι
 • City
  Θεσσαλονίκης
 • Mobile
  6974 455 849

Συνήθως όταν αναφερόμαστε στην διακόσμηση ενός σπιτιού σκεφτόμαστε το σαλόνι ή την τραπεζαρία. Όμως για να είμαστε ρεαλιστές ο πιο προσωπικός μας χώρος συνήθως είναι η κρεβατοκάμαρα και απαιτεί να της προσδώσουμε το προσωπικό μας στυλ.

 

Ο σχεδιασμός εσωτερικού φωτισμού είναι μια από τις λιγότερο κατανοητές πτυχές του εσωτερικού σχεδίου και όμως ο φυσικός και τεχνητός φωτισμός είναι ουσιαστικός στο πώς ένα δωμάτιο γίνεται αντιληπτό. Τα αποτελέσματα του φυσικού φωτός μπορούν να ελεγχθούν μέσω της χρήσης κουρτινών σε διάφορα χρώματα και υφάσματα.

Τρίτη, 10 Μάιος 2011 00:25

Διακόσμηση εσωτερικών χώρων

Η διακόσμηση εσωτερικού χώρου είναι ένα επάγγελμα πολλών πτυχών, καθώς μπορεί να είναι στενά συνδεδεμένο με την αρχιτεκτονική αλλά και εξ’ ολοκλήρου με το πεδίο της εσωτερικής διακόσμησης. Περιλαμβάνει τον προγραμματισμό του σχεδιαγράμματος και των επιπλώσεων ενός αρχιτεκτονικού εσωτερικού χώρου διακοσμώντας επίσης μια περιοχή έτσι ώστε να είναι το αποτέλεσμα  λειτουργικά και αισθητικά άρτιο.

Δευτέρα, 09 Μάιος 2011 20:04

Think about… NEOSET

 

Η NEOSET ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και σας βοηθάει να δώσετε στο χώρο σας νέο ύφος πραγματοποιώντας προσιτές τιμές τόσο για το οικιακό, παιδικό, επαγγελματικό έπιπλο όσο και για τα έπιπλα κουζίνας.

 

Προς το τέλος της δεκαετίας του 1940 ένας επιχειρηματίας από την επαρχία Småland στη νότια Σουηδία είχε μια καινοτόμο ιδέα: να προσφερθούν τα προϊόντα εγχώριου εφοδιασμού καλής λειτουργίας και σχεδίου,  σε τιμές πολύ χαμηλότερες από τους ανταγωνιστές, με τη χρησιμοποίηση απλών λύσεων έκπτωσης που δεν είχαν επιπτώσεις στην ποιότητα των προϊόντων.

 

Τα έπιπλα κουζίνας κατά κύριο λόγο είναι κατασκευασμένα κατόπιν παραγγελίας. Προσφέρουν πολύ διαφορετικές δυνατότητες και μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας, ενώ αυξάνουν την ομορφιά και την λειτουργικότητα του σπιτιού σας. Μπορείτε να «παίξετε» δίνοντας  στην κουζίνα σας το στυλ της επιλογής σας.

 

Από τις αρχές κιόλας του 19ου αιώνα οι άνθρωποι άρχισαν να απολαμβάνουν τις βεράντες και τους κήπους τους για να χαλαρώνουν με την οικογένεια και τους φίλους τους.

 

Η προσεκτική επιλογή των σωστών επίπλων και αξεσουάρ για το γραφείο σας, μπορεί να δημιουργήσει ένα θετικό περιβάλλον στο οποίο η εργασία σας μπορεί να είναι άνετη, ευχάριστη και παραγωγική.

 

Όταν καλούμαστε να σχεδιάσουμε έπιπλα μπάνιου δύο είναι οι βασικές παράμετροι σχεδιασμού, η αποθήκευση και η εξοικονόμηση χώρου. Στη συνέχεια εξετάστε το μέγεθος του δωματίου σας.

 

Για να προσφέρουμε στο παιδί  ένα λειτουργικό αλλά και όμορφο δωμάτιο που θα αγαπήσει και θα επιθυμεί να διατηρεί καθαρό, ο σχεδιασμός του θα πρέπει να βασίζεται τόσο στις επιθυμίες και τα ενδιαφέροντα

 

Η SATO προσφέρει ευρεία γκάμα επιπλων που περιλαμβάνει γραφεία, βιβλιοθήκες, συρταροθήκες, διαχωριστικά, αξεσουάρ γραφείου και συστήματα επικοινωνίας.

 

Ένα είδος επίπλου που δεν ευημέρησε ιδιαίτερα λόγω των αλμάτων της τεχνολογίας. Ξεκίνησε ως μικρό, κομψό γραφείο για γραμματείς που γρήγορα όμως αντικαταστάθηκε από γραφεία βαρέως τύπου για να μπορούν να αντέχουν το βάρος μιας γραφομηχανής.

Σάββατο, 30 Απρίλιος 2011 13:14

Ψυγείο, πώς θα επιλέξω το κατάλληλο;

Πόσοι από μας δεν έχουμε φανταστεί την κουζίνα των ονείρων μας με αφορμή μια διαφήμιση ηλεκτρικών συσκευών όπου ένα καλλίγραμμο μοντέλο ανοίγει την πόρτα ενός ψυγείου και η δροσιά του «γεμίζει» την οθόνη της τηλεόρασής μας.

Σάββατο, 30 Απρίλιος 2011 12:56

Κορνίζες… και όχι μόνο!

 

Για όσους από εμάς επιμένουμε να εκτυπώνουμε τις αγαπημένες μας φωτογραφίες και δεν ικανοποιούμαστε να τις βλέπουμε μόνο στην οθόνη του υπολογιστή μας, υπάρχουν μερικές έξυπνες και κυρίως φτηνές ιδέες για να φτιάξουμε μόνοι μας κορνίζες της επιλογής μας

Αναμφισβήτητα τα φωτεινά, θερμά  χρώματα είναι μια καλύτερη επιλογή για τις μικρές κουζίνες. Παρόλα αυτά μην κάνετε στη μικρή κουζίναόλους τους τοίχους και τα ντουλάπια άσπρα. Επιπλέον η ταπετσαρία μπορεί να περιορίζει περισσότερο τους στενούς χώρους.

Παρασκευή, 29 Απρίλιος 2011 20:56

Μικρή κρεβατοκάμαρα… μεγάλες ιδέες

 

Τις περισσότερες φορές καλούμαστε να κάνουμε τη διαρρύθμιση σε κρεβατοκάμαρες που όμως βρίσκονται σε ιδιαίτερα μικρούς χώρους. Αδύνατον;

Τετάρτη, 27 Απρίλιος 2011 22:59

Ύπνος καλός σε… στρώμα καθαρό

Μια συνήθεια η οποία θα ωφελήσει «τον ύπνο σας» είναι να ανοίγετε τα παράθυρα του υπνοδωματίου και να φροντίζετε ο ήλιος να λούζει το στρώμα σας. Όσο πιο συχνά θα αερίζετε το στρώμα σας, τόσο πιο εύκολα απομακρύνεται η δυσοσμία, ενώ το φως του ήλιου λειτουργεί σαν ένα φυσικό απολυμαντικό.

 

Πολλές φορές όταν θέλουμε να αλλάξουμε την όψη του σαλονιού μας πέφτουμε στην παγίδα να διαλέξουμε καλύμματα με μοναδικό κριτήριο το αν μας αρέσει το ύφασμα, το χρώμα ή τα σχέδιά τους.

Τετάρτη, 27 Απρίλιος 2011 20:25

Think spring!

 

Όπου και να κοιτάξετε, στη φύση, στη μόδα ακόμη και στη διάθεσή μας η άνοιξη μας κατακλύζει. Πώς θα μεταφέρουμε την θετική της «νότα» στο σπίτι μας; Με μικρές και οικονομικές αλλαγές! Πάρτε κάποιες ιδέες και μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε την φαντασία σας.

Ένα δερμάτινο χαλί μπορεί να είναι μια αρκετά μεγάλη επένδυση σε σύγκριση με χαλιά από μαλλί ή βαμβάκι. Έτσι ο αγοραστής θα ήταν κατάλληλο να λάβει μεγάλη προσοχή από την άποψη της συντήρησης.

Το συχνό σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα βοηθά στη μείωση του επιπέδου των ακάρεων της σκόνης, που προκαλούν άσθμα και αλλεργίες. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα δοκιμάστε σκούπες ατμού.

Τετάρτη, 27 Απρίλιος 2011 12:24

«Πράσινος» καθαρισμός των χαλιών;

Για να γίνουν τα χαλιά σας καθαρά και φρέσκα δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε χημικά καθαριστικά. Δοκιμάστε ένα  φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο με το να χρησιμοποιήσετε  φυσικά προϊόντα.

Τετάρτη, 27 Απρίλιος 2011 12:06

Φωτισμός Μπάνιου

Ο Φωτισμός Μπάνιου χρειάζεται κάποια προσοχή. Μπορεί να είναι το μικρότερο δωμάτιο του σπιτιού, αλλά περνάμε αρκετό χρόνο σ’ αυτό. Ξεκινήστε εξετάζοντας  τον ήδη υπάρχων φωτισμό στο μπάνιο σας. 

 

Είτε έχετε μια εντελώς νέα κουζίνα είτε απλώς αναδιαμορφώνετε μια ήδη υπάρχουσα αξίζει να επενδύσετε σε νέο φωτισμό για να την αναδείξετε.

 

Παπούτσια… Κατά καιρούς τα ταχτοποιούμε και μετά από λίγο πάλι ακαταστασία. Όμως υπάρχουν καλά νέα, ανάλογα με τον χώρο μας υπάρχουν διαφορετικές λύσεις αποθήκευσης παπουτσιών χωρίς να διαθέσουμε πολλά χρήματα.

Σελίδα 1 από 3