Sat02242018

Last update06:16:50 AM GMT

Έφη Ντινούλη - Συνεργατιδα

Έφη Ντινούλη - Συνεργατιδα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΝΤΙΝΟΥΛΗ ΕΦΗ

ΈΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 1984

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

2002 – 2006 Τμήμα Ανακαίνισης και Αποκατάστασης Κτιρίων

Τ.Ε.Ι Πατρών

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

4/ 2006 – 11/ 2006 Εταιρεία «ΕΚΑΤΕΡ Α.Ε» Πρακτική Άσκηση

2/ 2007 – 12/ 2009 Κατασκευαστική Εταιρεία «Κατοικία»

 • Συμμετοχή στην επίβλεψη εργοταξίου

 • Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός σχεδίων εφαρμογής

 

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Αγγλικά Ικανοποιητικό επίπεδο, πτυχίο:

 • First Certificate in English, University of Cambridge

 • Certificate of Competency in English, University of Michigan

ΑΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

 • Γνώση και χρήση Η/Υ σε περιβάλλον Windows XP, προγράμματα: Word, Excel

 • Αρχιτεκτονικό σχέδιο με χρήση AutoCAD, CAD ware

 • Φωτορεαλισμός με χρήση ArchiCAD, Professional 1992

 • Δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ

Δεληγιάννης Ιωάννης

Εργολάβος οικοδομών

Εταιρεία «Κατοικία», 57 500 Τρίλοφος Θεσσαλονίκης, τηλ. 23920 65 171, 6977 368 118

 

Website URL:

Contact Details

 • Address
  Πλαγιάρι
 • City
  Θεσσαλονίκης
 • Mobile
  6974 455 849

Οι καθρέφτες στα μπάνια υποβάλλονται  σε μια σειρά λεκέδων όπως: υγρασία, οδοντόκρεμες, δακτυλικά αποτυπώματα, καθώς και λακ, για να αναφέρουμε μερικούς από αυτούς.

Παρασκευή, 22 Απρίλιος 2011 10:35

Laminate - πως θα το καθαρίσω «οικολογικά»;

 

Τα  κεραμικά πλακίδια δαπέδου συνήθως χρειάζονται πολύ χαμηλή συντήρηση. Αντίθετα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όσων αφορά το καθάρισμα ενός laminate δαπέδου.

Θέλετε να δώσετε μια ανοιξιάτικη πνοή στο σαλόνι σας; Φτιάξτε μόνοι σας μαξιλάρια σε μέγεθος και σχήμα της αρεσκείας σας. Επιλέξτε δροσερά υφάσματα σε «ανοιξιάτικες» αποχρώσεις ή ακόμη τολμήστε και με φλοράλ υφάσματα που θα ανανεώσουν το χώρο αλλά και την διάθεσή σας.

Αν επιλέξετε ξύλινα έπιπλα και διακοσμητικά σε έθνικ ύφος, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί να μη διαφέρουν εξωφρενικά σε ύφος και στυλ, ειδικά αν βρίσκονται πολύ κοντά το ένα δίπλα στο άλλο.

Εάν έχετε πολύ φαντασία και δημιουργικότητα αλλά λίγα χρήματα, γιατί δεν δοκιμάζετε να φτιάξετε μόνοι σας ένα έθνικ-μωσαϊκό;

Τρίτη, 19 Απρίλιος 2011 16:27

«Έθνικ» διακόσμηση

Η έθνικ διακόσμηση είναι γεμάτη με ατελείωτες επιλογές,  από  μπαχαρικά μέχρι υφάσματα, χρωματισμούς, κεριά κλπ. για  κάθε χώρο του σπιτιού σας.  Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η έθνικ διακόσμηση είναι εκλεκτική, χωρίς αποκλεισμούς, πολύχρωμη και πάνω απ’ όλα, μοναδική. 

Τρίτη, 19 Απρίλιος 2011 16:16

Διακοσμήστε με γυάλινα μπουκάλια

 

Διακοσμώντας με παλιά μπουκάλια  μπορείτε να δώσετε  μια γραφική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του σπιτιού σας, είτε  χρησιμοποιώντας τα στην αρχική τους κατάσταση είτε  ως βάση για την διάταξη  άλλων διακοσμητικών αντικειμένων.

 

Το να επιλέξω μια βάση τηλεόρασης μπορεί να είναι μια αρκετά σημαντική απόφαση. Πρέπει να αποφασίσετε ποιο στυλ βάση τηλεόρασης ψάχνετε, καθώς και πόσο θέλετε να πληρώσετε. Υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες ως προς το τι μπορείτε να επιλέξετε και ανάλογα με το πώς θα την χρησιμοποιήσετε θα εξαρτηθεί το πόσο θα σας πάρει να την αντικαταστήσετε.

Τα τελευταία χρόνια η ποικιλία  ως προς  την οθόνη τηλεόρασης συνεχώς αυξάνεται, το ίδιο και οι επιλογές μας. Για να αποφασίσουμε λοιπόν πια μας ταιριάζει πρέπει να εξετάσουμε αν ταιριάζει με το μέγεθος του χώρου που διαθέτουμε.

 

Μόνο προσέξτε, στα έπιπλα κήπου εκτός απ το στυλ πρέπει να προσέξουμε και την ποιότητα των υλικών ώστε να αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες, πάντα κάτω από το πρίσμα του δικού σας προϋπολογισμού.  

Αν δεν μπορείτε να ανακαινίσετε ολόκληρο το σπίτι σας ξεκινήστε απ’ το δωμάτιό σας. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που βλέπετε όταν μπαίνετε;

Δευτέρα, 18 Απρίλιος 2011 09:52

Η έννοια της πολυχρηστικότητας

Η κλασική χρήση των επίπλων αλλά και των υπόλοιπων αρχιτεκτονικών στοιχείων του σπιτιού συνήθως μας υπαγορεύει την μονοδιάστατη λειτουργία τους . Πόσο θα εξυπηρετούσε όμως το να μπορούσαμε να χρησιμοποιούμε κάποια από αυτά με παραπάνω από έναν τρόπους;

Δευτέρα, 18 Απρίλιος 2011 09:42

Οργανωθείτε και κερδίστε χρόνο!

Πανικοβάλλεστε στη θέα «μικροπραγμάτων» και δεν βρίσκετε ποτέ αυτό που θέλετε την ώρα που το χρειάζεστε; Δέκα έξυπνες και απλές λύσεις οργάνωσης που κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη. 

Κυριακή, 17 Απρίλιος 2011 15:18

Δουλειά στο σπίτι;

Ανήκετε πλέον και εσείς στους ανθρώπους που  εργάζονται από το σπίτι, αλλά δεν ξέρετε τι έπιπλα  χρειάζεστε για το μικρό γραφείο στο σπίτι σας;  Διαβάστε και πάρτε κάποιες πολύτιμες συμβουλές.

 

1. Αν ο καθρέφτη σας έχει πλαίσιο δοκιμάστε να το ζωγραφίσετε. Αν θέλετε να ταιριάζει με το χρώμα των επίπλων σας βάψτε το με βούρτσα ή ρολό. Αν θέλετε ένα πιο «λαμπερό» αποτέλεσμα,  ψεκάστε το με ένα μεταλλικό χρώμα

 

Τα χαλιά έχουν την ικανότητά να παρέχουν ζεστασιά και στυλ σε ένα δωμάτιο. Υπάρχουν όμως ορισμένες  παράμετροι που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπ’ όψη προτού αγοράσουμε τα «καλοκαιρινά» μας χαλιά.

 

Η σκάλα μας επιτρέπει να μετακινούμαστε από το ένα επίπεδο του σπιτιού στο άλλο με άνεση. Πέρα όμως  από την χρηστική της αξία, συχνά η σκάλα είναι ένα αισθητικό μέρος του σχεδιασμού του εσωτερικού χώρου. 

Ένα κρεβάτι με ουρανό περιλαμβάνει μεταλλικό ή ξύλινο σκελετό, πάνω και περιμετρικά από το συμβατικό κρεβάτι, στον οποίο στηρίζονται αέρινα υφάσματα.

Το καθιστικό είναι το πρώτο μέρος που θα δει κανείς μπαίνοντας στο σπίτι σας, κατά συνέπεια είναι μια πρώτη αντανάκλαση της προσωπικότητάς σας.

Κυριακή, 10 Απρίλιος 2011 20:54

Επιλέγοντας Χρώματα Μπάνιου

 

Τα χρώματα που επιλέγουμε στο μπάνιο μπορούν όχι μόνο να επηρεάσουν τη διάθεση μας αλλά ακόμα και να  το κάνουν να φαίνεται μικρότερο ή μεγαλύτερο

 

Τα κεραμικά πλακίδια είναι διαθέσιμα  σε τεράστια ποικιλία σχημάτων χρώματος, στις επιλογές μοτίβο. Το κεραμικό πλακάκι είναι ανθεκτικό στο νερό κάτι που το καθιστά υλικό μεγάλης διάρκειας.

 

1. Μετρήστε το χώρο σας ακόμη και νομίζετε ότι είναι αρκετά μεγάλος ώστε να χωρέσει τις «ιδέες» σας.

Κρατήστε τα έπιπλα μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Ο ήλιος μπορεί να ξεθωριάσει τα έπιπλα. Αποφύγετε να τοποθετείτε τα έπιπλα μπροστά ή κάτω από τα παράθυρα.

Σάββατο, 09 Απρίλιος 2011 17:39

Αξεσουάρ Φιλικά προς το περιβάλλον

Επιλέγοντας «πράσινα»  αξεσουάρ  δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι  εγκαταλείπουμε  το ύφος ή την ποιότητα που θέλουμε να δώσουμε στο χώρο μας. Τσεκάρετε τις παρακάτω ιδέες:

 

Το οικογενειακό δωμάτιο είναι ένας "χαλαρός", για όλες τις χρήσεις χώρος που συνήθως χρησιμοποιείται για αναψυχή.

Σελίδα 2 από 3